"Aparții unei comunități în viața de zi cu zi. Intră în comunitatea IDo pentru a finaliza cu succes proiectele importante din viața ta.
IDo
Firma de incredere

Fără timp și stres

Iți asigurăm un proces lin, fără timp pierdut căutând prin tot internetul ce presupune organizarea evenimentului tău și cu mult mai puțin stres. 

Mereu la modă

Te informăm cu privire la noile trenduri și apoi alegem, împreună, ceea ce ți se potriveste țe și familiei tale. Creăm un moment personalizat, dar ținând cont de așteptările tale, ale familiei tale și ale invitaților voștri.

Sprijin înainte, la și după eveniment

Investim cunoștinte solide în domeniul organizării evenimentelor de orice tip și sprijin moral pentru tine. Serviciile sunt oferite de colaboratorii noștri in mod preferențial.

Dupa nuntă nu te uităm; nici gând. Obții beneficii pentru următorul eveniment organizat de noi și prețuri preferențiale în primul an din partea unor colaboratori de-ai noștri.

Nunți

Organizare parțială sau totală a evenimentului tău. Coordonare în ziua cea mare.

Botezuri

Organizarea evenimentului tău. Prețuri preferentiale la imbrăcămintea prichindeilor. Închiriat mașină de facut baloane (cu telecomandă) și altele.

Petreceri și alte evenimente

Orice eveniment ai, nu ezita să ne contactezi. În mod sigur, putem face o echipă grozavă impreună.

Produse unicat

Construim produse dedicate evenimentului tău, nu unicatele care se găsesc pe aproape orice site.

Preturi preferențiale

Fiind clientul nostru, iți aliniem toate astrele pentru a te simți, într-adevăr, parte a lumii noastre - o lume organizată, dar veselă, conștiincioasă, dar artistică.

Comunitatea IDo

Te sprijinim cu toate resursele de care dispunem atât înaintea marelui tău eveniment și pe întreg parcursul acestuia, cât și în primul an de la finalizarea cu succes a acestuia.

Îndeplinește-ți visul! Intră în lumea ido

Oricine simte nevoia apartenenței unei comunități în viața sa. Evenimentele importante din viața ta au nevoie de o comunitate - de comunitatea IDo!

Copyright 2017 Dorca I Întreprindere Individuală